Værd at vide før kampen mod SønderjyskE

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

 

Her er lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands kamp i dag kl. 13.00 i Haderslev mod SønderjyskE.

Vidste du at…

…FCN og SønderjyskE har mødt hinanden 26 gange i Superligaen, og samlet set er FCN bedst med 12 sejre, mens SønderjyskE har vundet 9 gange, og 5 kampe er endt uafgjort. 10 af kampene er spillet i Haderslev, og her har FCN vundet de 5, mens 1 er endt uafgjort og 4 med sejr til sønderjyderne.

…det er FCN, der har revanche til gode, idet SønderjyskE har vundet begge de indbyrdes kampe i denne sæson. SønderjyskE gæstede i Farum Park i sæsonpremieren og vandt 2-0, og gentog sejren i Farum med 2-1 i 16. spillerunde.

…dagens dommer, 31-årige Peter Kjærsgaard, er i gang med sin 3. sæson som Alka Superliga dommer. Han dømte også det seneste møde mellem de to klubber i Farum Park i november.

…SønderjyskE, forkortelse for Sønderjysk Elite, er i gang med sin 8. sæson i træk i Superligaen, og at klubbens hidtil bedste slutplacering har været en 6. plads i sæsonen 2011/12. Den tegner det til, at forbedrer i denne sæson.

…Joshua John i alt har scoret 5 mål mod SønderjyskE, mens Johan Absalonsen er topscorer for SønderjyskE i kampene mod FCN med 4 mål i alt.

…det også var Johan Absalonsen, der satte begge træffere ind for SønderjyskE, da holdet i den seneste kamp gæstede Farum Park.

…SønderjyskE har hentet 12 point i forårets første 7 spillerunder, mens FCN er lige i hælene med 11 point i foråret. Vinderen af dagens kamp rykker helt frem i toppen af forårsstillingen.

…kampen vises på EuroSport DK.