Værd at vide før kampen mod Hobro

Kategorier

Pascal Gregor kan spille sin kamp nr. 100, hvis han kommer i aktion mod Hobro.

Foto: Boesenfoto.dk

Her er lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands kamp i aften kl. 18.00 i Farum Park mod Hobro.

Vidste du at…

…FCN og Hobro kun har mødt hinanden én gang tidligere i Farum Park. Det var 25. maj sidste år, og FCN vandt kampen sikkert med 4-2. I alt har de to klubber spillet fem kampe mod hinanden, og FCN har tre sejre, mens Hobro kun har én, og én kamp er endt uafgjort.

…i denne sæson har FCN hidtil gjort rent bord mod Hobro med sejre på 3-1 og 1-0 i de to udekampe i efteråret. Den seneste kamp i 15. spillerunde blev vundet med 1-0 på et mål af Joshua John.

…Hobro siden da har skiftet træner. Jonas Dal blev i november afløst af Ove Pedersen uden at det dog har betydet større pointhøst for Hobro. Faktisk har Hobro endnu ikke vundet en kamp med Ove Pedersen ved roret og kun scoret ét eneste mål i otte kampe, nemlig i 1-1 kampen mod AGF i forrige spillerunde.

…kampens dommer, 33-årige Jørgen Daugbjerg Burchardt, er i gang med sin kun 2. sæson som Alka Superliga dommer. Han dømte også den omvendte kamp i Hobro i efteråret, hvor FCN vandt 3-1, og han har senest dømt FCN i hjemmekampen mod Brøndby i december.

…gæsterne fra Hobro i vinterpausen har hentet en række nye spillere til truppen af mange forskellige nationaliteter. Til kampen i dag har Hobro tre spillere i karantæne. Det er Martin Mikkelsen, Jesper Bøge og Kasper Povlsen.

…Pascal Gregor kan spille sin kamp nr. 100 for FCN, hvis han kommer på banen mod Hobro. Pascal er kun lige fyldt 22 år og bliver dermed den næstyngste nogensinde, som når 100 kampe med tigeren på brystet. Andreas Laudrup sikrede pladsen i Hall og Fame 14 dage før sin 22 års fødselsdag som den yngste hidtil til at nå den milepæl.

…FC Nordsjællands Mathias Jensen netop har fået valg til U/20 landsholdet, der den 27. april spiller ude mod Italien.

…du altid kan få en autograf og billeder af dine yndlingsspillere kort tid efter kampen i autografzonen bag banden ved hjørnet af D- og A-tribunen.