U/19 spiller lørdag hjemme mod Brøndby

Kategorier

FC Nordsjælland skal i morgen lørdag kl. 13.30 prøve at fastholde toppositionen i U/19 Ligaen på hjemmebane mod Brøndby

Det tegner til at blive en spændende kamp, selv om Brøndby ligger i den tunge ende af rækken, for Brøndby fik en god forårsstart med sejr over Silkeborg. Derimod led FCN nederlag i seneste spillerunde til de værste rivaler fra FCM, så tigrenes førerposition er lidt i fare.

U/19 cheftræner Morten Karlsen er opsat på straks at komme tilbage på sporet i en sæson, der har budt på 11 sejre, to uafgjorte kampe og kun to nederlag:

– Det var ikke så godt i Midtjylland, men nu skal vi minde hinanden om alt det, vi er gode til. Opbygningsspillet skal på plads igen, og vi skal finde vort eget spil. Det tror vi på, og så skal der arbejdes hårdt for at lave en god præstation, lyder det fra Morten Karlsen.

U/19 Ligakampen mod Brøndby i morgen spilles naturligvis i Farum Park, hvor der er gratis adgang og åbent i boderne under A-tribunen.

Også i dag er der god fodbold at se, for U/17 mandskabet fra Right to Dream i Ghana spiller en træningskamp på bane 6 mod Brøndby U/17 kl. 17.00. Som et led i sammensmeltningen af klubbens to Akademier er holdet fra Right to Dream i øjeblikket indkvarteret i Farum Park og træner sammen med U/17 spillerne i FCN.