Tre U/hold spillede sig i pokalfinaler

Kategorier

Onsdag aften vandt U/13, U/14 og U/15 fra FCN/Farum Boldklub BK alle deres semifinaler i dette års pokalturnering.

U/13 tog imod Køge på hjemmebane. Efter en hurtig føring havde holdet kampen igennem lidt problemer med, at komme igennem det meget kompakt spillende Køge-hold, som virkelig spillede sin chance. Efter 50 minutter lykkedes det de unge Farum-drenge at bringe sig foran 2-0.

Mod slutningen af kampen bragte Køge sig tilbage i opgøret og til sidst opstod der lidt panik, men stormen blev afværget. Dermed er holdet klar til pokalfinalen 18. juni på Right to Dream Park mod Brøndby IF.

U/14 var på besøg hos Brøndby IF. Efter en lidt skidt første halvleg, som bølgede lidt frem og tilbage, var Brøndby fortjent foran 1-0. Efter pausen var det et forvandlet Farum.mandskab, der kom på banen. Spillet havde en væsentligt bedre rytme og der blev produceret en lang række chancer.

De mange chancer resulterede i to mål og dermed kunne holdet trække sig ud af opgøret med en 2-1 sejr. Her venter der ligeledes en pokalfinale på hjemmebane 18. juni mod HIK.

U/15 havde besøg af Lyngby. I første halvleg dominerede FCN/Farum Boldklub spillet og fik i lange perioder trykket Lyngby mandskabet langt tilbage på banen. Til trods for dette var stillingen 1-1 ved pausen. Anden halvleg bølgede mere frem og tilbage, men Farum-drengene var mest effektive og fik en fortjent sejr på 3-1. Holdet spiller pokalfinale 11. maj mod Brøndby IF. Der trækkes lod om hjemmebanefordelen fredag.