To hjemmekampe på kun fem dage

Kategorier

Emre Mor jubler efter sin scoring mod FCK.

Foto: Boesenfoto.dk

Der bliver gang i den i Farum Park i næste uge, hvor FC Nordsjælland mandag kl. 19 får besøg af Esbjerg og fredag kl. 18 er det Hobro, der gæster tigrene til Superligakamp

Efter næsten tre uger uden hjemmekampe, kan FC Nordsjællands publikum fejre foråret med to kampe lige i træk. FCN spiller nemlig sidst i 24. spillerunde, så hjemmekampen mod Esbjerg afvikles mandag 11. april, og tigrene indleder 25. spillerunde i Farum Park fredag 15. april mod Hobro.

Forhåbentlig fastholder tigrene stilen fra de første to hjemmekampe i foråret, hvor der har været stemning og fest med sejre over både de forsvarende mestre fra FCM og de måske kommende mestre fra FCK. Kan FCN følge op med sejre over Esbjerg og Hobro åbner der sig muligheder opefter i Superligaen med det brede midterfelt.

Alle de resterende 10 kampe i denne sæson er nu fastsat med kamptidspunkt efter fordeling mellem TV-selskaberne, så du kan se hele FC  Nordsjællands forårsprogram ved at klikke HER

Gå allerede nu ind og køb billet til de to spændende kampe i næste uge. Mandagens kamp mod Esbjerg er til de vante billetpriser i Farum Park, men til kampen mod Hobro fredag 15. april er der et helt specielt tilbud om fodbold for en 20’er. Både voksne og børn kan få billet til den kamp for 20 kroner.

Du kan også allerede købe billet til de resterende hjemmekampe i foråret. Gå straks ind og køb din billet HER