Sure nederlag til U/17 og U/19

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

Det blev ikke nogen god weekend for hverken U/19 eller U/17 i weekenden, da begge mandskaber tabte til FC København inde på Frederiksberg.

U/19 Ligaen: FCK-FCN 2-0 (1-0)

De unge tigere kom hurtigt bagud mod FC København, og fik aldrig spillet til at flyde i første halvleg. 2.halvleg blev bedre, men i slutminutterne lukkede FCK’erne kampen til 2-0.

Vi skal kigge på os selv, for vi leverede en holdmæssig dårlig præstation. Teknisk var vi ikke på niveau med tidligere, og selvom vi blev bedre i 2.halvleg kom vi aldrig op i det gear som vi kan forvente. Vi skal rejse os på tirsdag i pokalen mod HB Køge, lyder det fra U/19 cheftræner Morten Karlsen.

U/17 Ligaen: FCK-FCN 5-2 (3-0)

U/17-holdets kamp blev ikke den store succes, men kampen endte desværre også med en ubehagelig skade til Oliver Thorup. En FCK-spiller kom først med knopper og det skar Thorups knæ, og kampen blev afbrudt i 30 minutter. Skaden betød også at FCN-holdet måtte sende en marksspiller på mål.

Inden Thorups skade havde FCK’erne bragt sig foran 1-0, og allerede kort efter målmandskiftet blev til 2-0 og 3-0. Pausen blev brugt på at samle holdet, og det gav gevinst og de unge FCN’ere slog tilbage med en reducering ved Joachim Rothmann og det var tæt på 3-2 også. I stedet slog FCK til med 4-1, og Magnus Wørts reducerede til 4-2 på straffe.

Kort før slutfløjt blev det også til 5-2, og FCK vandt kampen fortjent mod et hårdt kæmpende FCN-hold.

– Vi sender masser af held og lykke til Thorup, så vi får ham hurtigt tilbage. Og så er vi selvfølgelig ærgerlig over at tabe kampen, men må også erkende at FCK-holdet er godt spillende. Vi forsøgte, og fik givet meget lærerig erfaring til vores årgang 2000 og den erfaring skal vi tage med i fremtiden. Nu skal vi tilbage på sporet, og finde rytmen igen, siger U/17 cheftræner Kasper Kurland.