Det sker på kampdagen – vind 25.000,-

Kategorier

Fredagens kamp kan ses for kun 20 kroner.

FC Nordsjælland åbner igen op for fodbold i Farum Park, og traditionen tro følger her programmet for kampdagen.

Billetterne koster kun 20 kroner
Hvis ud køber dine billetter online er der en stor besparelse at hente, prisen er nemlig sat ned til kun 20 kroner for voksne og børn. Mens de koster 40 kroner hvis du køber dem ved ankomsten til stadion. KØB DIN BILLET HER.

Pauseunderholdning – vind 25.000 kroner
Crossbar Challenge bliver afløst af en ny shootout challenge, hvor man stadig kan vinde op til 25.000 kroner hvis man har sparke-evnerne i orden. Hvis man kan nå op til level 3, vinder man 25.000 kroner, og ellers er der mulighed for at vinde FCN-coins til en værdi af 500 kroner på level 1, og på level 2 kan man vinde et gavekort til den nye Restaurant Bite på 1.500 kroner. Husk at du skal være 18 år for at kunne deltage.

Fodboldrejse til Manchester United med DHL
I FCN Fun Zone bliver der en ny DHL-konkurrence, som bliver en forhindringsbane hvor man på tid skal bringe en kasse igennem. Den hurtigste tid når foråret slutter vinder en fodboldrejse til Manchester United. FCN Fun Zone åbner altid halvanden time før kickoff.

Fan Baren i nye klæder
Fan Baren åbner allerede kl.16.30 i dag. Priserne vil stadig være fanpriser op til kampene. Kig forbi og få en snak om dagens kamp inden det går løs i Farum Park.

Overblikket:

Kl.16.30: FCN Fun Zone og FCN Baren åbner
Kl.17.00: Stadion Åbner
Kl.17.25: Spillerne starter opvarmning
Kl.17.55: Spillerne klar i spillertunnellen
Kl.18.00: Kickoff
Kl.18.45: 1.halvleg slutter
Kl.18.50: Pause underholdning
Kl.19.00: 2.halvleg starter
Kl.19.45: Autografzonen åbner mellem A og D-tribunen