Det sker på kampdagen mod Esbjerg

Kategorier

Foråret er startet fremragende med sejre over FC Midtjylland og FC København hjemme i Farum Park. I dag, mandag er det igen blevet tid til mere fodbold hjemme i Farum.

Det er Esbjerg fB som kommer på besøg og du kan nedenfor få overblikket for hvad der sker på kampdagen.

Blomster til Tobias Mikkelsen
FCN’s nummer 9 Tobias Mikkelsen spillede sin kamp nummer 100 mod AaB i sidste runde, og ‘Toby’ modtager blomster kort før kickoff for sine 100 kampe.

500 bæger popcorn
Der bliver delt masser af popcorn ud til de første 500 tilskuere som kommer på D-tribunen. Stadion åbner kl.18.00, så kom i god tid, hvis du vil sikre dig en tidlig snack.

Specifikcenterdag
120 fodboldspillere der normalt er en del af Specifikcentrerne rundt om i Nordsjælland træner på bane 6 inden kampen.

Ny pauseunderholdning
Crossbar Challenge bliver afløst af en ny shootout challenge, hvor man stadig kan vinde op til 25.000 kroner hvis man har sparke-evnerne i orden. Hvis man kan nå op til level 3, vinder man 25.000 kroner, og ellers er der mulighed for at vinde FCN-coins til en værdi af 500 kroner på level 1, og på level 2 kan man vinde et gavekort til den nye Restaurant Bite på 1.500 kroner.

Vind fodboldrejse til Manchester United med DHL
I FCN Fun Zone bliver der en ny DHL-konkurrence, som bliver en forhindringsbane hvor man på tid skal bringe en kasse igennem. Den hurtigste tid når foråret slutter vinder en fodboldrejse til Manchester United. FCN Fun Zone åbner altid halvanden time før kickoff.

Fan Baren i nye klæder
Fan Baren åbner allerede kl.17.30 i dag, det er en Fan Bar i nye udklæder. Baren er nemlig blevet bygget op til den nye Restaurant Bite, og du kan godt glæde dig til at besøge den nye restaurant. Priserne vil stadig være fanpriser op til kampene.

Overblikket:

Kl.17.30: FCN Fun Zone og FCN Baren åbner
Kl.18.00: Stadion Åbner
Kl.18.25: Spillerne starter opvarmning
Kl.18.55: Spillerne klar i spillertunnellen
Kl.19.00: Kickoff
Kl.19.45: 1.halvleg slutter
Kl.19.50: Pause underholdning
Kl.20.00: 2.halvleg starter
Kl.20.45: Autografzonen åbner mellem A og D-tribunen