Sikker sejr til U/17 over Brøndby

Kategorier

FC Nordsjælland holdt fast i toppen af U/17 Ligaen med en hjemmesejr på 2-0

U/17 Liga FCN-Brøndby 2-0 (1-0)
Mål: 16. minut: 1-0 Nikolai Frederiksen. 65. minut: 2-0 Mathias Jørgensen.

Straks fra start satte FCN sig på spillet og kontrollerede kampen, da Brøndby i aftes var på besøg i Farum Park til kamp i U/17 Ligaen. Tigrene fik også fortjent udbytte af anstrengelserne i det 16. minut efter et langt og velkomponeret angreb.

Christian Jensen spillede bolden frem til Andreas Olsen, der lavede sin “signaturdribling” og satte forsvaret af, så han kunne komme til skud. Det blev reddet, men riposten udnyttede Nikolai Frederiksen til 1-0.

Herefter slappede FCN en smule af i presspillet, og Brøndby kom bedre med i kampen. Målmand Oliver Thorup måtte således diske op med en super redning for at forhindre udligning, men FCN havde også sine chancer for at øge føringen.

2. halvleg blev mere lige, men stadig med FCN i den dominerende rolle, og et kvarter før tid fandt kampen sin endelige afgørelse på et angreb bygget op helt nedefra med et målspark. Og et par stationer senere havnede bolden hos Andreas Olsen, der igen i vant stil driblede sig fri til skud. Det gav en ripost, som Mathias Jørgensen var først over og scorede på til 2-0.Herefter var FCN tættere på en større sejr, end Brøndby var på reducering.

– Vi var meget tilfredse med holdets udtryk kampen igennem, både hvad angår reaktionerne og stilen i spillet. Det var især godt at se i lyset af, at spillerne lige har været afsted til turneringer i Italien og Holland, og “Niller” (Nicklas Strunck Jacobsen, red.) på tur med landsholdet. Han var med 11,5 km den spiller, der løb allermest, siger Kasper Kurland, cheftræner for U/17.

Næste opgave er for FCN U/17 ligesom for U/19 udekamp mod Esbjerg på lørdag.