Reserverne led ærgerligt nederlag

Kategorier

David Moberg Karlsson fik minutter i benene igen efter sin skade.

Foto: Boesenfoto.dk

Mandagens reserveholdskamp mod OB i Odense blev tabt med 3-2 på trods af en 2-0 føring efter 40 minutter. FCN-holdet spillede en god 1.halvleg, hvor først David Moberg Karlsson og siden Souheib Dhaflaoui scorede til 1-0 og 2-0.

OB fik reduceret kort før pausen til 2-1 på et flot frisparksmål, og i 2.halvleg sad fynboerne på kampen selvom FCN-holdet havde flere store chancer. Det blev 2-2 i 70 minut efter en tabt bold foran eget felt, og senere var en dårlig clearing med til at det blev til 3-2 til OB.

Assistenttræner Søren Krogh sagde følgende efter kampen:

– Positivt 1.halvleg hvor vores relationer er gode, og vi får scoret nogle flotte mål. Og vi sidder generelt på kampen i 1.halvleg, men 2.halvleg var slet ikke god nok. Vi går ikke spillet til at køre, og vi bliver trykket tilbage. Skuffende at være foran med 2-0, og så ikke kunne holde fast. Vi har lidt at gøre med arbejdet i relationerne, og det sker på træningsbanen hvor vi skal være skarpe, fortalte Søren Krogh.

Startopstilling:
Alex Runarsson
Johannes Ritter
Rámon Rodrígues
Jonathan Vervoort
Nicklas Mouritsen
Christian ‘TK’ Køhler
Ernest Agyiri (U/19)
Mathias Jensen
Souheib Dhaflaoui
David Moberg Karlsson
Godsway Donyoh

Bænken:
Peter Vindahl Jensen
Victor Nelsson (U/19)
Daniel Skov (U/19)
Collins Tanor
Dominic Oduro