Nyt stadionnavn i Farum

Kategorier

FC Nordsjælland og Right to Dream er allerede begyndt at skabe deres fælles historie, hvor ungdomshold og trænere har besøgt hinanden på kryds og tværs i henholdsvis Danmark og Ghana, og holdene har spillet sammen i internationale turneringer rundt omkring i verden.

Som en del af at skabe en endnu mere tydelig rød tråd imellem FC Nordsjælland og Right to Dream vil Farum Park skifte navn til Right to Dream Park, det sker som en understregning af den fælles historie som skal skabes på fodboldscenen rundt om i verden.

Adm. direktør Ole Palmå fortæller:

– Jeg har i de sidste 4 måneder brugt min tid på forstå og lære Right to Dream og deres historie at kende, og her har jeg haft fornøjelsen af at besøge Ghana og senest USA for at komme endnu dybere ned i den fælles historie som vi skal bygge sammen. Vi vil skabe en fælles platform som tydeligt forbinder Right to Dream og FC Nordsjælland , og som skaber en tilstedeværelse af vores fælles historie på den danske fodboldscene og senere hen på den globale scene.

– Vi har en vision om at tænke innovativt og vi tror på, at ved at navngive stadion til Right to Dream Park vil det give os en stærkere profil. Right to Dream Park vil være vores fælles platform, og skal være begyndelsen til at bygge et stærkt globalt brand.

– Der skal være en tydelig rød tråd imellem vores to akademier. Right to Dream Park skal være det første stadion som vores talenter drømmer om at spille på. Vi vil have at alle skal drømme stort, og vi vil stille mulighederne til rådighed for alle unge talenter, som tør drømme og som vil kæmpe for at nå dem.

– Right to Dream Park skal være det sted hvor vores sæsonkortholdere, fans og partnere med stolthed forsat kan se og støtte fremtidens stjerner, slutter Ole Palmå.

Farum Park fik sit navn tilbage i 1999, hvor stadion blev bygget. Der er plads til 10.300 tilskuere, og det nye navn Right to Dream Park lægger for første gang navn til en Alka Superliga-kamp søndag den 1.maj når Randers FC kommer på besøg kl.13.00.

Nyhed RTD Park_Nyhed