Mouritsen og M. Jensen med 90 min for U/20-landsholdet

Kategorier

Nicklas Mouritsen fortsætter karrieren i FC Roskilde

Nicklas Mouritsen og Mathias Jensen deltog begge i U/20-landsholdets venskabskamp mod Italien, som blev spillet onsdag eftermiddag i Legnano.

Begge spillere fik 90 minutter i benene i et opgør som blev tabt med 2-0 på et tidligt og sent mål fra italienerne. Mouritsen spillede på pladsen som venstreback og Mathias Jensen på den centrale midtbane. Fra 2.halvlegs start blev den tidligere FCN’er Mathias Hebo også sendt på banen, Hebo spiller i dag i Fredericia.

Nicklas Mouritsen bar anførerbindet, og sagde følgende efter kampen:

– Det var en god oplevelse, men vi starter kampen skidt og får et mål imod os. Derefter synes jeg faktisk at vi sidder på det, men vi får ikke udnyttet de muligheder som opstod. Det var virkelig dejligt med 90 minutter i en kamp, hvor man bliver testet mod andre spillere end normalt. Det giver værdifuld erfaring, som jeg er sikker på at både Mathias og jeg kan bruge hjemme i klubben, sagde Mouritsen.

Læs hele DBU’s referat lige HER.