Hjulmand: SønderjyskE vil angribe os

Kategorier

Kasper Hjulmand forventer hård modstand mod SønderjyskE

Foto: Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland skal bygge videre på det positive forår som har budt på mange flotte præstationer hjemme i Farum Park. Søndag skal FCN en tur til Haderslev for at møde SønderjyskE. Og cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig til opgøret.

– Vi er glade for sejren over Hobro, og har generelt været tilfredse med udbyttet på hjemmebane med 10 point i fire kampe. Vi leverede en god figur i Aalborg sidste gang, men vi skal selvfølgelige tage til Sønderjyske for at vinde. Det er dog et hold, som ligger helt oppe i toppen af tabellen og som har haft en forrygende sæson. Så vi er jo underdogs, og forventer selvfølgelig at de kommer fremover isen og at det bliver en seværdig kamp mellem to hold der gerne vil frem.

– Jeg forventer, at SønderjyskE vil angribe os, og gøre alt hvad de kan rent fysisk for at sætte os på plads. Vi tager udfordringen op, og vi glæder os til at møde dem på søndag, fortæller Kasper Hjulmand.

Søndagens kamp starter kl.13.00 i Haderslev, og kan ses på Eurosport Danmark med optakt fra kl.12.30.