FCN Glasgow på besøg igen

Kategorier

Der kommer ekstra kolorit på søndagens kamp mod Randers, for FCN får igen besøg af en flok entusiastiske FCN-fans fra Skotland. Det er ”FCN Glasgow Supporters Club”, der igen gæster Farum, sådan som de også gjorde det til en kamp for godt et år siden.

Den skotske supporterklub blev startet tilbage i januar 2014 af nogle skotske mænd, efter at de havde fået kendskab til FC Nordsjælland tilfældigt i et Xbox computerspil. Pludselig var skotternes interesse for FCN fanget.

Siden udviklede det sig kult-agtigt med indkøb af trøjer og design af hjemmesiden www.fcnglasgow.co.uk. I april sidste år kom to af de skotske FCN-entusiaster, Mark og Michael, så for første gang til Farum for at se deres hold live.

Og nu gentager de to besøget til kampen mod Randers sammen med to andre medlemmer af ”FCN Glasgow Supporters Club” samt fire venner, så der i alt vil være en hel gruppe på otte skotske FCN-fans.

For Mark og Michael var det seneste besøg en super oplevelse:

– Vi var så begejstrede over vores besøg sidst. Det, som Michael og jeg lagde mest mærke til under besøget, var, hvor lettilgængelig klubben er for fansene. Vi blev overvældet af en klub, hvor spillerne og fans går side om side i et fællesskab.

– Det er noget helt specielt, og vi kan næsten ikke vente med at lade de andre gutter opleve det, når vi ankommer. Vi kommer fire medlemmer af FCN Glasgow sammen med fire andre venner, som ikke er så hardcore FCN fans endnu, men snart kan blive det. De har hørt om vores tur sidst, og glæder sig til at blive en del af det, lyder det fra Mark før turen til Danmark.

Ligesom sidst tager Wild Tigers imod de entusiastiske skotter til hygge og fadøl i restaurant BITE før kampen, og skotterne står naturligvis sammen med Wild Tigers under hele kampen på stemningstribunen. Bagefter bliver oplevelsen også delt over lidt humle og noget mad, inden det går retur til Skotland.

KØB DIN BILLET TIL SØNDAGENS KAMP HER.

I videoen ovenfor kan du se hvordan det gik sidste gang at FCN Glasgow besøgte Farum Park.