Emre Mor: Jeg vil vinde hver gang

Kategorier

Foto Boesenfoto.dk

Emre Mor i vild jubel efter sin scoring mod FCK.

– Jeg synes, jeg er blevet bedre til at håndtere situationerne og veksle mellem at lave udfordringer og spille det simple, siger den kun 18-årige angriber med de besnærende driblinger

I efterårets næstsidste kamp i Randers fik Emre Mor sin debut på FC Nordsjællands Superligahold, og kampen efter mod Brøndby var han for første gang i startopstillingen og imponerede alle med sit antrit og skarpe driblinger.

Emre Mor var topscorer i U/19 Ligaen men blev i vinterpausen rykket fast op i Superligatruppen, og her i foråret har han spillet fra start i alle otte kampe, scoret to mål og lavet to assist samt imponeret med en række detaljer. Men han har også måttet lære, at der bliver gået hårdt til ham på højeste niveau.

– Jeg er en type, der gerne vil have bolden meget, og derfor søger jeg gerne lidt tilbage i banen for at få den for fødderne. Jeg lærer noget hele tiden og synes selv, jeg er blevet bedre til at håndtere situationerne, så jeg veksler mellem at lave udfordringerne og spille det simple.

– I starten blev jeg sur og kunne glide ud af kampene, når jeg blev sparket ned under en dribletur. Nu vælger jeg at tage det som et udtryk for, at de har respekt for mig. Det får mig til hurtigt at rejse mig og prøve igen, og det gør mig bedre, som kampen skrider frem, siger Emre Mor, der også synes, at sammenspillet med holdet bliver bedre og bedre.

– Jeg kan godt lide presspillet, og mit pres sammen med holdet fungerer bedre nu end i de første kampe. Jeg havde været lidt skadet i forårsstarten og kunne ikke holde til hele kampe med en ung krop, der ikke er vant til det her niveau. Det kan jeg nu, hvor jeg flere gange har spillet 90 minutter.

– Som angriber vil jeg selvfølgelig gerne lave mål, men jeg har også lært at se mulighederne for at spille andre helt fri, når jeg har samlet forsvaret omkring mig i en dribletur. Og det er vigtigere at holdet vinder, end at jeg scorer mål. Jeg vil vinde hver gang.

– Jeg gør også meget ekstra for at forbedre mig. Tit øver jeg afslutninger og frispark i op til en halv time efter den almindelige træning, og jeg selvtræner også i sprint, siger Emre Mor. Forhåbentlig får vi både hans speed og finurlige driblinger at se igen i Right to Dream Park søndag kl. 13 mod Randers, det hold han debuterede imod.

Har du endnu ikke købt billet, kan du gøre det online HER