Dominic Oduro klar til at spille for FCN

Kategorier

Dominic Oduro er klar til at spille for FC Nordsjælland. Ghaneseren får trøje nummer 33.

Foto: Boesenfoto.dk

FC Nordsjællands spillertrup suppleres med den 21-årige forsvarsspiller fra Ghana.

See english version here: Dominic Oduro ready for FCN

FC Nordsjælland har i optakten til forårssæsonen haft Dominic Oduro fra Ghana til prøvetræning, og nu er der skrevet kontrakt med den stærke forsvarsspiller, så han straks indtræder i Superliga-truppen.

Dominic Oduro er lige fyldt 21 år og kom i 2013 som 18-årig fra Right to Dream akademiet i Ghana til Manchester Citys ungdomsafdeling. Som senior er det dog ikke blevet til kampe for Manchester City men derimod en række udlejninger til belgisk, fransk og svensk fodbold.

Dansk fodbold er heller ikke ukendt for Dominic Oduro, for han var i efteråret 2013 udlejet til AGF, hvor han markerede sig flot i de 10 kampe, det blev til for århusianerne.

FC Nordsjællands sportschef Carsten V. Jensen siger:

– Vi bemærkede Dominic Oduros kvaliteter, allerede da han som 18-årig spillede for AGF. Vi kunne se nogle færdigheder, og vi har nu haft lejlighed til at følge ham tæt i længere tid. Det har bekræftet det positive indtryk, og det samme har de referencer, vi har fået på ham fra AGF.

– Dominic Oduro har nogle klare kvaliteter, som vi kan bruge og udvikle i vort miljø. Han kommer primært til at konkurrere om pladsen som højre back, men han kan også spille længere fremme på banen, siger Carsten V. Jensen om den unge ghaneser, der er fri af sin kontrakt med Manchester City og derfor straks kan spille for FCN.

For Dominic Oduro er det en drøm at spille for FCN:

– Jeg ser sådan frem til at få min debut for klubben og spille kamp med FCN-logoet på brystet. Jeg har jo før prøvet at spille i dansk fodbold og kender stilen. FC Nordsjællands måde at spille på passer mig rigtig godt.

– Min foretrukne plads er som højre back, og jeg kan godt lide at angribe, så jeg kan også spille længere fremme i højre side. Jeg glæder mig over kontrakten med FCN, hvor man er god til at forberede unge spillere.

– Jeg vil meget gerne vise, hvad jeg kan, og jeg er klar til at lære en masse nyt og forbedre mig som spiller under en god træner, siger Dominic Oduro, der har fået en kontrakt som løber indtil sommeren 2017.

Facts om Dominic Oduro:

Nationalitet: Ghana
Født: 23.01.1995
Tidligere klubber: Right to Dream, Manchester City, AGF (lån), Mouscron (lån) og IK Frej (lån).
Trøjenummer: 34