David Jensen: Det her hold vil udvikle sig

Kategorier

David Jensen forsætter karrieren i hollandske fodbold.

Foto: Rie Neuchs

– Vi stiler efter en plads i den bedste halvdel af Superligaen og skal vinde over Hobro i morgen, siger FC Nordsjællands keeper

David Jensen er lige fyldt 24 år og har vogtet buret for FCN i 78 kampe. I de to seneste hjemmekampe har han holdt clean sheet, og han er kun passeret én gang i Farum Park i foråret.

Det er ret imponerende i betragtning af, at hele forsvarskæden foran ham har bestået af meget unge spillere, 22-årige, Pascal Gregor og Andreas Maxsø, samt de 19-årige Mads ”Mini” Pedersen og Andreas Skovgaard.

David Jensen er dog helt tryg ved de yngre spillere foran sig:

– Det er et meget ungt forsvar, men det kan man ikke se på drengene. De afviser stort set alt på standardsituationer og tackler situationerne som rutinerede spillere. Med Skovgaard har vi også fået en spiller centralt med et stærkt venstreben.

– Selv om de er unge, fungerer de fint sammen og de er jo også alle på diverse U-landshold. Sådan er det også længere fremme på banen, og det her hold vil virkelig udvikle sig.

– Vi skal bare acceptere, at vi er i gang med år ét med så mange nye på holdet. Når de får det hele ind under huden, bliver færdighederne endnu bedre, og vi får lukket ned for de unødvendige pointtab, siger David Jensen.

Selv om han holdt rent bur mod Esbjerg, ærgrer han sig voldsomt over, at det kun rakte til et enkelt point:

– Inden de to hjemmekampe i denne uge var målet at få seks point på kontoen. Det kan vi så ikke, men vi skal gøre alt for i hvert fald at få fire, for så er vi stadig med. Vi har det lidt svært mod hold, der kun vil dræbe tempoet i kampen, sådan som Esbjerg gjorde, og Hobro sikkert også vil forsøge.

– Men vi skal kunne løse de situationer ved at lægge mere på i relationerne til hinanden. Følelsen af at skulle vinde er stærk, og vi har ikke råd til at kikse igen. Vi er i gang med at skabe et fort i Farum Park.

– Hobro vil sikkert forsøge at kopiere Esbjerg, men forhåbentlig har vi lært af den kamp og får spillet til at flyde som mod FCM og FCK. Vi har ni kampe tilbage i denne sæson, og dem skal vi bruge til at vise, at vi hører hjemme i den bedste halvdel, fastslår David Jensen.

Han holdt buret rent i den seneste kamp i Hobro, hvor FCN vandt 1-0, og han har nu altså også muligheden for lave hattrick i clean sheet på hjemmebane.

Husk at du kan komme ind til kampen mod Hobro i morgen fredag kl. 18.00 for kun en 20’er. Køb billet nu online HER