Reserverne vandt 4-1 – se mål og reaktioner

Kategorier

Godsway lavede to flotte mål mod Esbjerg i reserveholdsturneringen, og den tidligere Right to Dream-spiller mener, at det er det hårde arbejde og selvdisciplinen, der har bragt ham på rette spor i FCN. Han er nu oppe på 4 mål i reserveholdsturneringen for FCN.

Esbjerg startede kampen bedst og kom på 0-1 efter 7 minutters spil, men herefter satte FC Nordsjælland sig på opgøret. Joshua John bragte balance i regnskabet i det 26. minut på et smukt langskudsmål, efter en periode hvor FCN-drengene havde tilspillet sig flere store chancer.

I anden halvleg tog det FCN 9 gyldne minutter at lukke opgøret. Først gjorde Godsway Donyoh til det 2-1 i det 60. minut på en kynisk afslutning uden om Dubravka i Esbjerg-målet. Herefter bragte U/19-spilleren Martin Frese FCN på 3-1 i det 65. minut på en iskold afslutning efter en flot dybdestikning fra Christian ‘TK’ Køhler, og endelig var Godsway Donyoh så på pletten igen, da han curlede bolden over i det lange hjørne til resultatet 4-1 i det 68. minut.

FCN stillede op med følgende 11 i kampen:

Runar Alex Runarsson – Nicklas Mouritsen (c), Erik Bertelsen, Jonathan Vervoort, Johannes Ritter – Collins Tanor, Christian Køhler, Mathias Jensen – Joshua John, Emiliano Marcondes, Godsway Donyoh.