Værd at vide før kampen mod OB

Kategorier

Kasper Hjulmand har først hele truppen samlet i morgen.

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 13.00 i Odense mod OB, og her er lidt statistiske vinkler på den kamp.

VIDSTE DU AT…

…FCN og OB har mødtes 40 gange tidligere i Superligaen. FCN har vundet 13 gange, mens 8 kampe er endt uafgjort, og OB har 19 sejre. 22 af kampene er spillet i Odense og her er regnskabet klart i fynboernes favør med 13 sejre til OB, 4 uafgjorte og kun 5 sejre til FCN.

…FCN har revanche til gode efter en alvorlig lussing i Farum Park, da de to hold sidst mødtes i 11. spillerunde. Dengang bragte Martin Vingaard FCN foran, men herefter gik det helt galt, og OB vandt kampen med 5-1.

…både Joshua John og Andreas Maxsø er i karantæne mod OB efter advarsel i hjemmesejren sidst over FC Midtjylland.

…kampens dommer, 34-årige Anders Poulsen, er i gang med sin 5. sæson som Alka Superliga dommer. Han har i denne sæson dømt to kampe med FC Nordsjælland. Senest i 10. spillerunde, hvor FCN vandt 2-0 hjemme over AGF.

…18-årige Andreas Skovgaard fik sin hjemmebanedebut, da han spillede fra start mod FCM i mandags og var med i alle 90 minutter på vejen mod triumfen. Nu er han også netop blevet udtaget til Danmarks U/19 landshold.

…både FCN og OB har hentet fire point i forårets to første spillerunder, og Kasper Hjulmand er fortsat ubesejret efter sit comeback som cheftræner i FC Nordsjælland.