U/19 og U/17 spiller hjemme mod Vejle i aften

Kategorier

U/17 træner Kasper Kurland og U/19 træner Morten Karlsen var begge tilfredse med træningskampene i Kiel.

FCN er storleverandør til de danske ungdomslandshold, og i aften kan man se hele talentparaden i Farum Park, hvor U/19 spiller kl. 15.45 og U/17 kl. 17.50.

Både FCN U/19 og U/17 er med i toppen af Ligaerne, og i aften skal de forsvare positionen hjemme i Farum Park mod Vejle. U/19 spiller allerede kl. 15.45 og efter sæsonens første nederlag i lørdags i Aalborg er det meget vigtigt straks at komme tilbage på vindersporet.

FC Nordsjællands forspring til FC Midtjylland på andenpladsen skrumpede en smule ind i aftes, da FCM vandt 1-0 hjemme over bundholdet Randers Freja. Hvis FCN kan svare igen med en sejr over Vejle i aften, er der virkelig lagt op til et topbrag lørdag 19. marts, når FCN gæster Midtjylland.

FCN U/17 hentede et point for 0-0 i Aalborg i lørdags men spillede langtfra op til sit vante niveau. Det skal holdet prøve at revanchere i aften kl. 17.50. Der skal betydeligt mere bid i angrebsspillet for at slå Vejle.

Kom i Farum Park og følg de spændende kampe. Der er som altid gratis adgang og åbnet i boderne under A-tribunen.