U-holdene fik kun et point i Aalborg

Kategorier

U/17 træner Kasper Kurland kunne glæde sig over endnu en god præstation af holdet.

Foto: Boesenfoto.dk

U/19 måtte indkassere sæsonens første nederlag, mens U/17 spillede uafgjort.

U/19 Liga: AaB-FCN 4-1 (1-0)
Mål: 24. minut 1-0. 80. minut 2-0. 85. minut 3-0. 90. minut 3-1 Lucas Haren. 92. minut 4-1.

Efter 12 kampe som ubesejret, 10 sejre og to uafgjorte, kom sæsonens første nederlag, så det kunne mærkes i Aalborg. Et særdeles velspillende AaB-mandskab viste attitude og vandt fortjent 4-1 over tigrene, selv om der var spænding i kampen helt hen til ti minutter før tid.

AaB førte fortjent 1-0 ved pausen og havde både overtag i spil og chancer, men først i det 80. minut fik nordjyderne sat trumf på, og FCN måtte nøjes med et trøstmål ved Lucas Haren.

– AaB spillede rigtig godt, mens vores indsats var dårlig og direkte udtryksløs i den kamp. Forhåbentlig bliver kampen en reminder til spillerne om, hvad der skal til for at vinde i et forår, hvor vi absolut intet vil få foræret, siger U/19 cheftræner Morten Karlsen.

FCN U/19 fører stadig ligaen og spiller næste kamp hjemme i Farum Park mod Vejle på torsdag kl. 15.45.

U/17 Liga: AaB-FCN 0-0

FCN U/17 var bedst i 1. halvleg af kampen i Aalborg. Før pausen styrede tigrene det meste af spillet, og både pres og genpres fungerede godt. Det gav dog aldrig den helt åbne målchance, fordi det sidste indspil i feltet ikke var skarpt nok.

Efter pausen faldt tempoet i spillet, og det var bestemt ikke til FC Nordsjællands fordel. Det begyndte at sne og mod slutningen var banen helt hvid. Det gjorde det normale FCN-spil svært. Kun på omstillinger blev der skabt målchancer, og her var AaB farligst, men nordjyderne skød heldigvis forbi mål.

Også FCN U/17 spiller allerede igen på torsdag hjemme mod Vejle kl. 17.50.