Tobias Mikkelsen gæster Liga på P3 i aften

Kategorier

Tobias Mikkelsen står foran sit comeback i Farum Park.

Foto: Getty Images

Lytterne til den populære udsendelse på P3 kan i aften få sportsnyhederne krydret med et indblik i Tobias Mikkelsens fodboldliv

Kl. 18.04 i aften er der atter gang i Liga-studiet, så P3 lytterne kan få sportsnyheder krydret med en blandet underholdning fra sportens verden. I dag er det FC Nordsjællands Tobias Mikkelsen, der er gæst i studiet til en snak om tilværelsen som fodboldspiller på topplan.

Tobias Mikkelsen fik i søndags i Viborg comeback hos FC Nordsjælland efter tre et halvt år i udlandet, først hos Greuther Fürth i Bundesligaen og senest hos norske Rosenborg, hvor han var med til at vinde både pokaltitel og mesterskab i efteråret.

Tobias Mikkelsen var fra 2009 til 2012 med til at vinde begge pokaltitler og mesterskabet til FCN. Han runder snart 100 kampe med tigeren på brystet og kommer dermed i FC Nordsjællands Hall of Fame. Der er nok at fortælle P3 lytterne om fra en lang karriere.