Thórarinsson solgt til Rosenborg

Kategorier

Islandske Gudmundur Thórarinsson skifter med øjeblikkelig virkning til de norske mestre Rosenborg.

Sportschef Carsten V. Jensen udtaler:

– Det har ikke ligget i kortene at der skulle ske ændringer i truppen på nuværende tidspunkt, men et godt tilbud fra de norske mestre ville det anderledes. Et skifte til Rosenborg der skal spille Champions League kvalifikation næste sæson er et skridt opad for Gudi, og da vi samtidig følte os godt kompenseret og ikke mindst dækket ind sportsligt, lå et skifte lige for. Jeg ved, at jeg taler for alle i FCN når jeg siger, at det har været et privilegium for os alle at have lært Gudi at kende. Selvom han kun har været her i et års tid har han nået at sætte sit aftryk hos os som en meget talentfuld spiller, men ikke mindst et godt menneske med hjertet det rette sted. Vi takker Gudi for indsatsen i FCN og ønsker ham alt det bedste fremover, siger CV.

Gudi kom til FC Nordsjælland for et år siden fra norske Sarpsborg 08, hvor han havde været en profil igennem to sæsoner.

– Jeg har haft en fantastisk tid i FCN, hvor jeg har lært rigtig meget som spiller og person. Jeg har mødt nogle dejlige mennesker omkring klubben, og nogle utrolig dygtige spillere og trænere. Jeg har fået venner for livet, og det er jeg taknemmelig for. FC Nordsjælland er en klasse klub, som har det hele med nogle stærke og unikke værdier. Jeg har en god mavefornemmelse for at der vil ske gode ting for klubben i fremtiden. Jeg kan godt blive lidt trist over ikke at være en del af dette, men jeg kan ikke takke nej til muligheden for at spille for Rosenborg og de spændende turneringer som ligger forude. Jeg har tidligere spillet i Norge, og jeg er stolt over at Rosenborg viser interesse for mig. Jeg vil savne alle i Nordsjælland, og jeg ønsker dem held og lykke i fremtiden, fortæller Gudi.

23-årige Gudmundur Thórarinsson nåede at spillet 35 Alka Superliga-kampe for FC Nordsjælland. Det blev til et mål, som blev scoret i efteråret mod Hobro.