Storsejr til både U/19 og U/17 over Vejle

Kategorier

Jakob Johansson har været en flittig målscorer i sin tid på ungdomsholdene i FCN. Nu kan han fortsætte måljagten i HB Køge.

Foto: fcn.dk

FC Nordsjællands U/19 forsvarede førstepladsen med en sikker sejr på 6-2, og U/17 viste høj moral ved at vende 0-1 ved pausen til en sejr på 5-1

U/19 Liga: FCN-Vejle 6-2 (2-0)
Mål: 14. minut 1-0 Benjamin Lund. 28. minut 2-0 Jakob Johansson. 49. minut 3-0 Adnan Mohammad. 55. minut 4-0 Jakob Johansson. 56. minut 5-0 Oscar Hartkopf. 77. minut 5-1. 90. minut 6-1 Jakob Johansson. 93. minut 6-2.

FC Nordsjælland satte sig på spillet straks fra start, og der var ensrettet trafik frem mod Vejle-målet i en time. Efter at Benjamin Lund i det 14. minut fik scoret til 1-0 med et skud fra en spids vinkel, satte FCN for alvor tryk på, men det resulterede dog kun i endnu en scoring før pausen.

Den var til gengæld særdeles flot, da Adnan Mohammad efter en lille halv time fra venstre side sendte et indlæg over bag i feltet, hvor Martin Freese headede på tværs og Jakob Johansson i flyvende stil kastede sig frem og dirigerede bolden i kassen med panden.

Fra 2. halvlegs start gik det stærkt, og i løbet af et kvarter havde Adnan Mohammad, Jakob Johansson og Oscar Hartkopf bragt FCN i front med 5-0. I resten af kampen kneb det med tigrenes koncentration, og Vejle kom noget bedre med og fik scoret et par gange, mens Jakob Johansson med sin tredje træffer sørgede for tenniscifrene.

Eneste minus for FCN var, at Adnan Mohammad fik sit andet gule kort små ti minutter før tid og dermed blev udvist, så han har karantæne til næste kamp, som er mod FC Midtjylland på udebane lørdag 19. marts, en direkte duel om førstepladsen i U/19 Ligaen

U/17 Liga: FCN-Vejle 5-1 (0-1)
Mål: 8. minut 0-1. 49. minut 1-1 Nicklas Strunck Jakobsen. 55. minut 2-1 Mathias Jørgensen. 69. minut 3-1 Andreas Olsen. 46. minut 4-1 Andreas Olsen. 76. minut 5-1 Emeka Nnamani.

Kampen startede fint for FCN, men Vejle viste stor farlighed på hurtige kontraangreb og udnyttede et af dem i det 8. minut til en føring på 1-0. Den holdt gæsterne til pausen, selv om tigrene dominerede spillet klart og flere gange var tæt på en udligning. Der manglede dog den sidste kvalitet i spillet.

Den kom imidlertid straks fra 2. halvlegs start, hvor FCN udstrålede vilje og moral til at vende kampen. Udligningen kom hurtigt ved Nicklas Strunck Jakobsen på oplæg fra Christian Jensen og Magnus Wørts. Lidt efter blev Mathias Jørgensen spillet fri til 2-1 scoringen af Mads Højlund, og så slog Andreas Olsen til med to kasser. U/15 spiller Emeka Nnamani lukkede festen med scoringen til 5-1.

– Det var et super comeback af drengene, der viste høj moral. Vi kunne godt have tænkt os, at vi havde set bedre ud fra start, men udtrykket fra 2. halvlegs start var det helt rigtige, lyder det fra U/17 cheftræner Kasper Kurland.