Det sker på kampdagen mod FCK

Kategorier

Det er Alka Superligaens nummer 1, som søndag kommer på besøg i Farum Park og der venter FCN-holdet en hård modstand. Det plejer dog altid at være nogle meget lige kampe mellem de to mandskaber, og de seneste tre opgør i Farum Park er endt med to uafgjort og en sejr til FCN.

Der er som altid masser af aktiviteter til søndagens kamp, og du kan nedenfor få et overblik.

200 fleece tæpper
Søndagens kampartner DHL deler 200 fleece tæpper ud til de første 200 tilskuere som kommer på D-tribunen.

Ny pauseunderholdning
Crossbar Challenge bliver afløst af en ny shootout challenge, hvor man stadig kan vinde op til 25.000 kroner hvis man har sparke-evnerne i orden. Hvis man kan nå op til level 3, vinder man 25.000 kroner, og ellers er der mulighed for at vinde FCN-coins til en værdi af 500 kroner på level 1, og på level 2 kan man vinde et gavekort til den nye Restaurant Bite på 1.500 kroner.

Vind fodboldrejse til Manchester United med DHL
I FCN Fun Zone bliver der en ny DHL-konkurrence, som bliver en forhindringsbane hvor man på tid skal bringe en kasse igennem. Den hurtigste tid når foråret slutter vinder en fodboldrejse til Manchester United. FCN Fun Zone åbner altid halvanden time før kickoff.

Fan Baren i nye klæder
Fan Baren åbner allerede kl.14.00 på søndag, det er en Fan Bar i nye udklæder. Baren er nemlig blevet bygget op til den nye Restaurant Bite, og du kan godt glæde dig til at besøge den nye restaurant. Priserne vil stadig være fanpriser op til kampene.

Overblikket:

Kl.14.00: FCN Fun Zone og FCN Baren åbner
Kl.14.30: Stadion Åbner
Kl.15.25: Spillerne starter opvarmning
Kl.15.55: Spillerne klar i spillertunnellen
Kl.16.00: Kickoff
Kl.16.45: 1.halvleg slutter
Kl.16.50: Pause underholdning
Kl.17.00: 2.halvleg starter
Kl.17.45: Autografzonen åbner mellem A og D-tribunen