Reserverne tabte i Randers

Kategorier

Foto: Getty Images

Det blev ikke til succes i mandagens reserveholdskamp mod Randers FC. Hestene vandt med 2-0 efter en uskøn kamp, hvor FCN-holdet forsøgte at få gang i spillet, men det lykkedes desværre ikke helt som ønsket og Randers nappede en fortjent sejr.

Randers-målene blev scoret af Jeppe Mogensen og Jeppe Tverskov.

Træner for reserveholdet Søren Krogh sagde følgende efter opgøret:

– Vi forsøgte at få spillet til at køre, og vi arbejde på en bane der ikke just indbød til fodbold langs jorden. Vi havde vores muligheder, men fik ikke udnyttet dem. Vi gav heller ikke mange chancer væk, men generelt var det en halvdårlig kamp hvor vi godt kan forvente at levere bedre end i dag, sagde Krogh efter kampen.

Næste kamp er mod OB på udebane den 4. april.