Lobotka: Vi skal holde fast i vores spil

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

Stanislav Lobotka har været flyvende i foråret og har nu også en 5-0 sejr fra Slovakiets U/21 landshold med i bagagen til FC Nordsjællands kamp i Aalborg

FCN har i dette forår slået de regerende danske mestre fra FCM og de måske kommende mestre fra FCK, og i morgen fredag gælder det så en udekamp mod forrige års mestre fra AaB. Heldigvis har flere af FCN-spillerne tanket ekstra selvtillid via diverse landshold op til den kamp.

Stanislav Lobotka har vist storform i forårets første kampe og glæder sig til kampen i Aalborg:

– Det bliver en svær kamp, for AaB er et godt hold, hvis vi giver dem plads. Så det drejer sig om for os at holde fast i vores eget spil, sådan som vi gjorde mod FCK. Vi skal i hvert fald undgå at give dem plads til de hurtige og direkte kontraangreb, de er så gode til.

– Hvis vi holder vores positioner og holder godt fast i bolden, når vi har den, ser jeg gode chancer for at vinde. Jeg håber, vi kan komme ind i en god stime, så vi kan rykke opad i tabellen og spille med om sjovere placeringer. Men vi må tage det step by step, siger Stanislav Lobotka.

Han har i foråret bidraget med to assister for Emre Mor og Tobias Mikkelsen, men Stanislav Lobotka har efter 16 kampe for FCN fortsat sin første scoring til gode:

– Jeg er glad for assisterne, og det betyder ikke så meget for mig, om jeg selv får scoret. Det vigtige er at vinde og hjælpe holdet bedst muligt. Jeg føler mig godt tilpas i FCN-stilen, og vi har et meget ungt hold, der hele tiden lærer noget og lægger på. Det er spændende at være med til, siger Stanislav Lobotka.

FC Nordsjælland er startet foråret fint med syv point for de første fire kampe, og efter kampen i Aalborg venter to hjemmekampe mod Esbjerg mandag 11. april kl. 19 og mod Hobro fredag 15. april kl. 18.

Du kan allerede nu købe billet til de kampe online HER