Karlsson: Jeg skal blive mere stabil

Kategorier

David Moberg Karlsson fik minutter i benene igen efter sin skade.

Foto: Boesenfoto.dk

FC Nordsjællands svenske kantspiller, David Moberg Karlsson, leverede en flot kamp mod FCM og er opsat på at fortsætte den positive udvikling.

Det blev til meget spilletid for 21-årige David Moberg Karlsson i træningskampene op til forårsstarten, og han har også været med fra start i begge de første Superligakampe.

I den seneste mod FCM leverede han både et mål og en assist til sejrsmålet, så han fortjent blev kåret til Man of the Match.

Nu håber Moberg Karlsson at kunne holde fast i den positive udvikling:

– Det har betydet meget for mig, at jeg har været med i hele optakten uden skader og fået spillet en masse. Nu har jeg også startet på banen to gange i træk i Superligaen, og så er det klart, at sammenspillet bliver bedre.

– Vi er ved at lære, hvordan Hjulmand gerne vil have os til at spille, og vi får lært hinandens løbemønstre bedre at kende. Når holdet spiller godt, er det også lettere for den enkelte at præstere, siger David Moberg Karlsson, der fik scoret sit første sæsonmål.

Inden i mandags havde han scoret fire mål for FCN, og de kom i fire kampe i træk sidste forår. Nu håber han, at scoringen mod FCM bliver starten på en lignende stime:

– Det ville være dejligt, hvis det blev tilfældet igen. Men det behøver ikke at være fire kampe i træk, bare jeg kommer til at score mere stabilt hen over foråret. Som angriber har mål med selvtilliden at gøre, og da jeg lige syntes, jeg var på vej igen i efteråret, blev jeg ramt af en skade.

– Nu håber jeg på som spiller at blive mere stabil, både med hensyn til scoringer og præstationerne. De 90 minutter mod FCM styrkede selvtilliden, og jeg kunne mærke, at der er kræfter til en hel kamp.

– Jeg tror også på en god chance for at vinde i Odense, men FCM-kampen er glemt. Nu er det næste kamp mod OB, der tæller, og vi skal være meget koncentrerede om også at holde dem nede på få chancer, så vi kan vinde med en enkelt scoring eller to, siger Karlsson, der også kan drømme om comeback på Sveriges U/21 landshold.

Han spillede U/21 landskampe for Sverige sidste forår, men skaden i efteråret holdt ham også ude af landsholdet. Nu har han fået besked på, at han er i den svenske bruttotrup til den kommende U/21 landskamp. Den endelige svenske trup udtages først på tirsdag, så også i nationalt regi vil en god præstation mod OB være vigtig for den unge svensker.