Det blev hverdag for U-holdene

Kategorier

Både FC Nordsjællands U/19 og U/17 Ligamandskaber måtte lørdag se sig besejret i Midtjylland

U/19 Liga FCM-FCN 4-1 (1-0)

FCN fik en forfærdelig start på topkampen i U/19 Ligaen, da FC Midtjylland bragte sig i front allerede efter 20 sekunders spil. Og selv om det så ud til, at tigrene fik rystet det værste chok af sig, virkede det hurtige mål lidt hæmmende for spillet, der foregik på en knastør bane, som tigrene også havde svært ved at tilpasse sig.

FCN havde spilovertag i hele 1. halvleg, men det var FCM, der skabte de største målchancer, uden at der dog blev scoret mere før pausen. Straks fra 2. halvlegs start forsøgte FC Nordsjælland at lægge pres på, og det så fint ud, indtil FCM på en hurtig kontra gjorde det til 2-0 og øjeblikket efter til 3-0.

Den var svær at komme tilbage fra, og selv om FCN midtvejs i halvlegen fik lidt håb med reducering til 1-3 ved Jacob Johansson, forblev de sidste tyve minutters power play mod ulvenes mål forgæves, og i stedet lukkede midtjyderne med en scoring til 4-1 i tillægstiden.

FC Nordsjælland er stadig på Ligaens førsteplads men har også spillet tre kampe mere end FCM på andenpladsen med fire point mindre. Næste opgave for FCN er lørdag 2. april hjemme mod Brøndby kl. 13.00

U/17 Liga FCM-FCN 2-1 (0-0)

Spillet var ikke imponerende i 1. halvleg, men FCN var bedst og mest på bolden. Det gav også enkelte chancer til tigrene, og tættest ved scoring var Andreas Olsen med et skud på stolpen, men holdene gik til pausen med 0-0 på tavlen.

Det blev der dog ændret på allerede efter tre minutter i 2. halvleg, hvor FCN-forsvaret dækkede rigtigt dårligt op, og FCM havde for let ved at bringe sig foran 1-0. Heldigvis fik FCN ret hurtigt udlignet, da holdets bedste spiller i den kamp, Nicklas Strunck Jacobsen, lavede et perfekt forarbejde til et let scoring for Mathias Jørgensen.

Herefter pressede FCN hårdt på for et sejrsmål, men dels stod midtjydernes keeper stærkt og dels følte FCN sig groft snydt for et straffe til Andreas Olsen, og så blev det i stedet FCM, der slog til med et flot mål direkte på frispark til 2-1.

Trods nederlaget holder FCN sin andenplads i Ligaen, og næste opgave for de unge tigre er tirsdag 5. april hjemme mod Brøndby.