Hjulmand: Vi tjekker friskhed og energi

Kategorier

Kasper Hjulmand har først hele truppen samlet i morgen.

Foto: Getty Images

Først i morgen torsdag har FCN alle mand retur fra landsholdstjeneste og allerede på fredag kl. 18.00 venter så næste opgave i Superligaen ude mod AaB

Det er FC Nordsjælland, der med fredagens kamp i Aalborg, tager hul på 23. spillerunde og dermed sidste tredjedel af sæsonen, og med så mange spillere afsted på diverse nationale landshold i den seneste uge, bliver det en lidt speciel forberedelse.

Dagens træning i Farum Park var udsat et par timer for at flest mulige kunne nå hjem og deltage, men cheftræner Kasper Hjulmand og resten af trænerteamet måtte alligevel undvære en del:

– Vi havde 7 mand i kamp i aftes, og nogle af dem er først tilbage sent i aften, så vi har kun træningen i morgen med alle mand samlet. Den vil vi bruge til at få tjekket friskhed og energi. Hvem kan give os det? Så det bliver nok først fredag, vi endeligt bestemmer os for holdet til kampen mod AaB.

– Vi skal naturligvis også bruge lidt tid i morgen til at tale om kampen mod AaB, og så må vi ellers trække på de forberedelser, som vi normalt laver til alle kampe. Det bliver det samme, som vi altid har fokus på med de varianter, der hele tiden vil være til de enkelte kampe, siger Kasper Hjulmand.

Selv om en stor del af truppen har været bortrejst i national tjeneste er der hele tiden arbejdet intenst på træningsbanen med de resterende spillere:

– Vi har kunnet bruge mere tid på individuel træning. Altså hvordan hver enkelt bedst kan bidrage til helheden med de individuelle færdigheder og roller, de har. Vi har også spillet en træningskamp mod FCK, hvor vi fik set en del af vores ghanesiske venner. Så vi er klar til kamp mod AaB, lover Kasper Hjulmand.

For de småskadede spillere i truppen har landskamppausen givet lidt ekstra tid til behandling, og alle glæder sig til nu igen at have fokus på Superligaen og videreudvikling af den nye vision for FC Nordsjælland.