FCN U/13 drager til Ghana

Kategorier

FCN U/13 bliver det første hold fra FCN, der besøger Right to Dreams akademi i Ghana. De unge drenge skal ned og bo på akademiet i den kommende tid, og her kan du høre om drengenes forventninger til turen.

FC Nordsjællands to akademier skal smelte sammen til en stærk enhed, og som et led i den vision laves der fra nu af hele tiden udveksling mellem hold fra akademiet i Farum og Right to Dream-akademiet i Ghana. Fredag drager hele U/13 afdelingen i FCN /Farum Boldklub afsted til Ghana for at træne og spille sammen med spillerne der, og her i Påsken har FCN så besøg af U/18 mandskabet fra Right to Dream til træning og kampe med blandede hold i Farum Park.

Kampene i reserveholdsturneringen bruges også hele foråret i den proces. Således var hele fem spillere fra Right to Dream i aktion, da FCN i mandags spillede uafgjort mod Brøndby i Reserveholdsturneringens medaljeslutspil.