I dag starter Superligaens Managerspil

Kategorier

Sæt dit eget Superligahold og dyst gratis mod alle andre i Alka Superligaens Managerspil. I dag er sidste frist for at være med fra start

Vind en fodboldrejse for to til en Champions League kamp til efteråret eller præmier for over 100.000 kr.

Mulighederne i Alka Superliga Managerspillet er store, og den mest tillokkende gevinst er måske håneretten overfor dine venner, kolleger eller din familie, hvis du er den bedste til at styre et Superligahold. Managerspillet på superliga.dk har været en stor succes i flere år, og efter en prøverunde i sidste weekend starter det nye spil i dag gældende for hele forårssæsonen.

Det er GRATIS at deltage. Du skal bare senest i dag 4. marts have stillet dit hold, og så kan du udfordre andre i miniligaer, hvor I kan have en intern dyst ved siden af det landsdækkende spil. Det giver masser af ekstra spænding i hele forårssæsonen, og du får pludselig noget på spil i alle kampe, også selv om dit eget favorithold ikke er på banen.

Som sædvanlig var forårets første runde kun en prøverunde, hvor du kunne få en fornemmelse for hvilke spillere, du vil satse på til dit hold. Det er først fra runde 20 startende med kampen AaA-Ob i dag kl. 18.00, at point er gældende i forårets Managerspil, og indtil da kan du frit skifte ud på dit hold.

Så der er ikke noget at betænke sig på: Lav en tilmelding og få sat dit hold i en fart, så er du sikret spænding helt frem til sæsonens sidste fløjt søndag 29. maj.

Som noget helt nyt har Superligaens Managerspil også fået sin egen Facebookside med masser af gode råd til spillet. Se den HER

Du kan tilmelde hold gratis HER