De helt unge vandt også over FCM

Kategorier

U/13, U/14 og U/15 var i sidste weekend i Herning til det halvårlige møde med de tilsvarende hold hos FC Midtjylland.

Hvert halve år har FCN/Farum BK og FCM en udvekslingsweekend, således at klubberne gæster hinanden til interne kampe på U/13, U/14 og U/15 niveau. I sidste weekend var tigrene på besøg i Herning, og spillerne var som altid indkvarteret enkeltvis hos en modstanders familie.

Kampene blev alle afviklet på det store anlæg på Ringkøbingvej, hvor holdene også kunne spise sammen og hygge sig med hinanden mellem kampene.

Resultaterne var meget opmuntrende set med FCN-øjne, for det er åbenbart ikke kun på Superligaplan, at FC Nordsjælland har overtaget mod FCM. Lørdag vandt U/13 med 5-0, U/14 med 5-1 og U/15 med 3-2. Søndag spillede U/14 1-1, mens U/13 igen vandt sikkert 6-0. U/15 spillede ikke kamp om søndagen, så det samlede facit blev altså fire sejre og en uafgjort kamp.

– Det var en rigtig god tur igen i år, hvor både det sociale og anderledes udfordringer end i dagligdagen er vigtig læring for drengene. Det var især flot, at de var spilleklar lørdag efter en helt uvant lang køretur lige op til kamp. Vi kan med disse udvekslinger måle os med én af de bedste klubber på ungdomsplan i Jylland og teste udviklingen i forhold til sidst, siger U/13 træner Thor Herdal.