Dagbog – U/17 i Italien: Dag 6

Kategorier

Søndagens program for U/17-drengene - foto: fcn.dk

FC Nordsjællands U/17-hold er lige nu i Italien for at deltage i Claudio Sassi Cup, hvor modstanderne er US Sassuolo, V. Castelfranco og Casanuovese. Med på turen er tre spillere fra Right to Dream akademiet, således at drengene allerede nu begynder at lære hinanden bedre at kende.

Dag 6:
Dagen startede igen ud med vejning hos fys-Kasper. Denne gang noget tidligere nemlig 6:30. Lige efter 6:45 var der morgenmad. Der blev fyldt godt på med både mad og væske. 7:45 var der afgang til dagens første kamp som startede 9:30. Modstanderne var Casanuovese.

Der skulle en sejr til for at have en forhåbning om at gå videre og gerne med stor målforskel. Vi var tændte, på en meget bedre bane end i går der passede bedre til os, og det gav også pote i sidste ende med en sikker 4-0 sejr. Det lød som nok til at gå videre og der var i hvert fald også forhåbninger om en kvartfinale.

Efter kampen var det hjem igen til hotellet. I bussen fik vi den nyhed vi alle havde håbet på. Vi var gået videre til kvartfinalen og Modena ventede. Da vi ankom til hotellet var det bare ned og få spist mad og drukket massere af væske. Ud over mad blev der også fyldt på med müslibar, frugtstænger andre energifyldte ting. Efter frokost stod den på ren afslapning på værelserne, hvor det bare var om at få koblet hovedet fra og slappe af.

Til dem der havde problemer var fys-Kasper som sædvanlig til rådighed og behandlede. 15:00 var det igen ud og få rørt benene lidt på en gåtur med Geertsen og fys-Kasper. Her var det igen vigtigt med at væskedepoterne blev fyldt op. Efter gåturen var det op få pakket kamptingene og afgang til kampstedet.

Det var en rigtig vigtig kamp da, det var vind eller forsvind. Vi kom også foran 0-1, men tabte desværre 2-1. En forfærdelig følelse for alle. Det var bare hurtigt hjem efter og få skuffelsen ud af kroppen. Da vi kom hjem var der aftensmad og efter var alle oppe på værelserne og hyggede. 22:30 var der godnat.

/Gudmann og Teo