Dagbog – U/17 i Italien: Dag 5

Kategorier

FC Nordsjællands U/17-hold er lige nu i Italien for at deltage i Claudio Sassi Cup, hvor modstanderne er US Sassuolo, V. Castelfranco og Casalnouvese. Med på turen er tre spillere fra Right to Dream akademiet, således at drengene allerede nu begynder at lære hinanden bedre at kende.
Dag 5:
Vi startede dagen ud som sædvanligt med vejning. Vi fik lov til at sove lidt længere, da vi kom rigtig sent hjem efter kamp i går. Efter vejning 9:15 var der morgenmad 9:30. Allerede der var det vigtigt at få fyldt depoterne godt op, da der ventede os en hård og vigtig kamp senere på dagen.

10:30 var der videomøde, hvor der blev evalueret på gårsdagens kamp og forberedt på kampen senere. Efter videomødet stod den på ren afslapning på værelserne og forberedelse på kampen senere. Da klokken blev 13:30 var der frokost/pre-match meal. Det var igen vigtigt at få fyldt på med mad som bestod af salat, kartofler, kød og frugt. Selvfølgelig også massere af væske.

Efter vi havde slappet meget af på værelserne og til frokost, var det vigtigt lige at få rørt benene. 14:15 var der en lille gåtur med Geertsen og fys-Kasper, sluttet af med lidt stræk. Igen var det vigtig med væske.

Umiddelbart efter var der afgang til kamp. 15:30 ankom vi til spillestedet. Vi startede med at få lagt de forskellige ting i omklædningen, hvor vi efterfølgende skulle ud og kigge på banen. Banen var ikke noget at prale af, men vi var heldigvis godt forberedt.

Castelfranco var dagens modstander. Kampen endte med en vigtig 0-1 sejr. Trods dårlig bane plus ting der skulle være bedre, fik vi tre point med og levede stadig i turneringen. På vej hjem i bussen var der god stemning og godt humør. Da vi ankom til hotellet var der aftensmad og her var det igen rigtig vigtigt at få fyldt på, da der venter os en rigtig hård dag i morgen. Men inden vi skulle i seng 21:30, skulle folk lige i isbad plus behandling hos fys-Kasper. Isbadet var en kold fornøjelse for alle, mens nogle nærmere følte tortur. Lige efter det var det i seng og gøre klar til i morgen.

/Gudmann og Teo