Dagbog – U/17 i Italien: Dag 2

Kategorier

FC Nordsjællands U/17-hold er lige nu i Italien for at deltage i Claudio Sassi Cup, hvor modstanderne er US Sassuolo, V. Castelfranco og Casalnouvese. Med på turen er tre spillere fra Right to Dream akademiet, således at drengene allerede nu begynder at lære hinanden bedre at kende.

Dag 2

Vi startede dagen ud med vejning hos Fys-Kasper kl. 08.15, og umiddelbart efter spiste vi morgenmad. Der var et fint udvalg og vi er sikker på at alle blev godt mætte. Da vi alle havde sunket det sidste stykke mad, var det tid til en walk-around i området med Geertsen og Fys-Kasper. Vi fandt et godt og komfortabelt sted, og vi lavede en masse udstræk. Bagefter bød den opladning før dagens træningskamp mod Bologna.

Efter lidt afslapning på værelset, blev det tid til at fylde depoterne op. Der var pre-match-meal klokken 12.00, som først bestod af en lækker salat, en omgang pasta med tomatsovs, kalvekød med sovs og til slut en skål med frugt. Derefter var det tid til taktikmøde, hvor vi så nogle klip og eksempler på det vi skulle ud og gøre.

Umiddelbart efter, var der afgang fra hotellet og imod kampen. Nu var der fuld fokus på den opgave, som vi skulle ud og løse. Turen til “stadion” tog cirka 50 min, og undervejs blev der også fyldt på med massere af energi i form af frugtstænger, müslibarer, energidrik og selvfølgelig massere af vand.

Vi ankom til “stadion” og gik ud på banen. Det var en bane som passede godt til vores spil, da det var en kunststofbane. Folk var klar, og der blev bragede op for noget klasse musik af Thorup.

Kampen endte 4-1 til os. Det var en velspillet kamp med nogle gode mål og også nogle gode mønstre i spillet. Efter kampen tog vi tilbage til hotellet og fik en god omgang aftensmad, der blev grinet og hygget, velvidende at der venter os nogle vigtige dage.

Men dagens højdepunkt manglede vi stadig. Isbadet. Stedet hvor drenge bliver til mænd, og hvor der ingen kære mor er. For nogle er det bare noget der skal overstås, og for andre er det deres værste mareridt, hvilket det sidste nok er for de fleste. Men det blev gjort, alle overlevede og det var godnat tid.

(Rytter, Thorup & Isakka)