Billetinfo: FCN-FCK

Kategorier

Foto: Getty

Søndagens kamp mod FC København sættes igang kl.16.00, og der forventes mange tilskuere til opgøret. Det anbefales derfor at komme i god tid til søndagens kamp.

FCN glæder sig til at åbne portene halvanden time før kickoff til dette opgør, som forhåbentlig kan blive afviklet i et super forårsvejr og god stemning på tribunerne. Fan Baren og FCN Fun Zone åbner allerede kl.14.00 på søndag.

Billetterne til kampen koster som altid 125,- kroner for voksne og 50,- kroner for børn, hvis de købes online. Det kan gøres HER.

Det er selvfølgelig også muligt at købe billetter ved stadion, men her vil der blive pålagt 20,- kroner i gebyr. FCN anbefaler derfor alle at få købt deres billetter online, da der også forventes rift om billetterne til kampen.

FCK familieafsnit
FC Nordsjælland vil udover det sædvanlige udebaneafsnit også stille et familieafsnit til rådighed for FCKs tilskuere. Det bliver på den ene halvdel af tribune C.

FCN gør som altid opmærksom på at har du købt billetter til tribune A, D eller FCN-afsnit på C-tribunen, er det ikke tilladt at bære udeholdets farver eller logo. Har du købt billetter til udeholdets afsnit (stemning- og/eller evt. familieafsnit), er det ikke tilladt at bære hjemmeholdets farver eller logo.
 Til kampe mod FC København har tilhængere af udeholdet kun adgang til udeholdets afsnit.
 Brud på ovenstående kan medføre bortvisning fra stadion. Billetkøb vil ikke blive godtgjort. Har du karantæne vil billetter ligeledes ikke blive godtgjort. Alle gæster bedes medbringe ID med billede som kan bekræfte alder.

Se billet information HER: Billetinfo_FCN-FCK