Andreas Skovgaard og FCN forlænger kontrakten

Kategorier

Andreas Skovgaard sammen med Carsten V. Jensen og Jan Laursen - foto: fcn.dk

FCN har forlænget kontrakten med U/19-landsholdsspilleren, således at den nye aftale løber indtil 31.december 2018.

Andreas Skovgaard skiftede som U/14-spiller til Farum BK/FCN fra daværende samarbejdsklub Kalundborg. Og med indtrædelse af Skovgaard i Alka Superliga-truppen er det nu 17 ud af 28 spillere, som har spillet ungdomsfodbold i FC Nordsjælland.

Sportschef for akademiet Jan Laursen udtaler:

– Det er altid en fornøjelse for alle på akademiet, når der sendes en spiller op i Superliga-truppen, og i Skovgaards tilfælde endda et halvt år før han officielt er senior spiller. Han er endnu et godt bevis på det gode kollektive arbejde, der bliver lavet i Akademi-afdelingen i stærkt samarbejde med Superliga sektoren, hvor det mærkes at staben virkelig ønsker at få Akademi-spillerne igennem ikke blot til truppen, men også på banen. Andreas har med sin ydmyge tilgang til tingene altid været klar til at arbejde hårdt for at opnå sine mål og lade støvlerne tale, og ikke mindst derfor vil han være et forbillede for mange af vores Akademi-spillere. Samtidigt skal der lyde en stor tak til Andreas forældre, som i den grad har en vigtig aktie i denne gode historie. Uden deres opbakning, forståelse og mange køreture til og fra Kalundborg gennem årene, så var det ikke lykkedes, fortæller Jan Laursen.

Andreas Skovgaard er lige nu af sted med U/19-landsholdet for at spille Elite Round i Serbien.

Sportschef for Superliga-holdet Carsten V. Jensen har været imponeret over Andreas Skovgaard siden han fik chancen.

– Andreas har spillet på et stabilt højt niveau i de kampe han har fået i Alka Superligaen. Han er gået uimponeret til værks og hvor særligt hans positionering og pasningerne frem i banen har haft meget højt niveau, hvilket passer perfekt til måden vi gerne vil spille på. Derfor er det også en fornøjelse at kunne forlænge kontrakten nu, så vi sammen kan have fokus på udviklingen de kommende år, siger CV.

Andreas Skovgaard kom med på FC Nordsjællands træningslejr til Tyrkiet, og med stabile præstationer har han gjort sig fortjent til chance i Alka Superligaen.

– En forlængelse betyder rigtig meget for mig, da jeg nu bliver en fast del af Superliga-truppen. Det har været mit mål lige siden jeg var en lille dreng, og FCN betyder meget for mig. Jeg har været her siden U/14, og spillestilen og kulturen kan jeg rigtig godt lide. Mit mål lige nu er at få endnu flere kampe og forsøge at bide mig fast i startopstillingen, men jeg ved også at det ikke kommer let og der kan komme modgang, som kræver endnu mere hårdt arbejde, fortæller Andreas Skovgaard som har spillet 4 Alka Superliga-kampe, hvor de tre seneste har været fra start.