9 FCN-spillere på danske U-landshold

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

FCN er med fire spillere på U/21 landsholdet, tre på U/18 og to på U/16 igen den klub med flest danske U-landsholdsspillere

Når det fra næste uge går løs med landskampe, er FC Nordsjælland igen storleverandør til de danske landshold. Hele ni spillere repræsenterer FCN på de danske U-landshold.

U/21 landsholdet skal i Påsken i gang med kvalifikationskampene til næste EM-slutrunde, og Danmark starter med to udekampe, i Luxembourg 25. marts og i Armenien 29. marts, og her har FCN fire spillere med.

Det er Pascal Gregor, Andreas Maxsø, Emiliano Marcondes og Mads “Mini” Pedersen, der har fået valg til den trup, U/21 landstræner Niels Frederiksen netop har offentliggjort.

U/18 landsholdet skal allerede i aktion i næste uge med to træningskampe i Ungarn, og her er FCN repræsenteret med tre spillere, nemlig Victor Nelsson, Daniel Skov og Jakob Johansson.

U/16 landsholdet deltager i en træningsturnering i Holland, og her har FCN Hans Christian Bernat og Nikolai Baden Frederiksen med.

Ved siden af landsholdsudtagelserne har DBU også indkaldt til talentsamling i Ballerup for U/15 talenter, og her har FCN følgende spillere med: Jacob Steen Christensen, Lucas Bøje Larsen, Mads Højland, Noah Sloth, Oliver Villadsen og Emeka Nnamani.

Udover spillere til diverse danske U-landshold, skal også tre andre unge FCN-spillere i landsholdsaktion på udenlandske U/21 landshold, Stanislav Lobotka for Slovakiet, Alex Runarsson for Island og David Moberg Karlsson er i den svenske bruttotrup.