Comeback: 659 dage siden sidste kamp i Farum Park

Kategorier

659 dage siden Kasper Hjulmand sidste gang stod som cheftræner for FC Nordsjælland i Farum Park. Vi har været i arkivet, og fundet den kamp som var den seneste med Hjulmand i spidsen. Det var en kamp mod Brøndby, som sluttede 2-2.

På mandag går det igen løs når FC Midtjylland kommer på besøg i forårets første hjemmekamp. Hvis du også vil være på lægterne når FCN åbner forårets på hjemmebane, skal du købe din billet HER.

Kampen i Viborg var Kasper Hjulmands comeback i FCN, og det var også hans Superligakamp nr. 100 som cheftræner for FCN. Han stod i spidsen for FC Nordsjælland i tre sæsoner fra 2011 til 2014, og det resulterede i det danske mesterskab i 2012, samt deltagelse i Champions League gruppespillet og sølvmedaljer året efter. Han har i alt været cheftræner for FCN i 123 kampe.

De nu 100 kampe for FCN i Superligaen har givet 51 sejre, 22 uafgjorte kampe og 27 nederlag. Altså 175 point i 100 kampe.

Kasper Hjulmand var før han blev cheftræner for FCN første gang i sommeren 2011 også  1.Team Coach for Morten Wieghorst i tre sæsoner forinden og således med til at vinde begge pokalfinaler over FC Midtjylland.