Dagbog – U/17 i Italien: Dag 3

Kategorier

FC Nordsjællands U/17-hold er lige nu i Italien for at deltage i Claudio Sassi Cup, hvor modstanderne er US Sassuolo, V. Castelfranco og Casalnouvese. Med på turen er tre spillere fra Right to Dream akademiet, således at drengene allerede nu begynder at lære hinanden bedre at kende.

Dag 3:
I dag stod vi op kl. 7.30, og vågnede stille og roligt, indtil vi skulle til vejning hos vores fysioterapeut kl. 8.15, og derefter gik turen videre til morgenmad kl. 8.30.

Vi fik spist godt og hygget os imens vi spiste. Vi sang også fødselsdagssang for vores fysioterapeut Kasper som blev et år ældre. Folk hyggede sig, og de andre gæster på hotellet som var til morgenmad, sad også og klappede da vi var færdige.

Efter morgenmaden gik turen til træning. Vi tog bussen kl. 9.30 og vi startede træning kl. 10.00.

Vi havde restitutions-træning fordi, at vi spillede kamp i går mod Bologna, så der var noget træthed der lige skulle ud af benene. Vi havde opvarmning uden og med bold, og bagefter blev vi delt op i offensive og defensive spillere, og lavede pasningsøvelser i hver gruppe.

Efter vi havde lavet pasningsøvelse, gik vi over og havde fokus på vores spillestil, så det var ikke så hårdt, men taktisk. Og til sidst havde vi standarder.

Træningen gik fint, og vi fik alle noget ud af det, så det var positivt.

Efter træningen kørte vi tilbage på hotellet og havde frokost. Der blev spist godt, fordi at vi skulle fylde på så vi havde noget energi til resten af dagen.

Mathias Jørgensen, Emmanuel Issaka, Luka Sabov.