Det sker på kampdagen mod FCM

Kategorier

Endelig går det løs i Farum Park når FC Nordsjælland får besøg at sidste sæsons mestre FC Midtjylland. Det er mandag kl.19.00 at der er kickoff.

Foråret byder også på et par nye konkurrencer. Der vil være ny konkurrence i FCN Fun Zone, og der vil også være ny pauseunderholdning. Begge steder kan der vindes fede præmier.

Ny pauseunderholdning
Crossbar Challenge bliver afløst af en ny shootout challenge, hvor man stadig kan vinde op til 25.000 kroner hvis man har sparke-evnerne i orden. Hvis man kan nå op til level 3, vinder man 25.000 kroner, og ellers er der mulighed for at vinde FCN-coins til en værdi af 500 kroner på level 1, og på level 2 kan man vinde et gavekort til den nye Restaurant Bite på 1.500 kroner.

Vind fodboldrejse til Manchester United
I FCN Fun Zone bliver der en ny DHL-konkurrence, som bliver en forhindringsbane hvor man på tid skal bringe en kasse igennem. Den hurtigste tid når foråret slutter vinder en fodboldrejse til Manchester United. FCN Fun Zone åbner altid halvanden time før kickoff.

 

Fan Baren i nye klæder
Fan Baren åbner stadig halvanden time før kickoff, men denne gang bliver det i nye udklæder. Baren er nemlig blevet bygget op til den nye Restaurant Bite, og du kan godt glæde dig til at besøge den nye restaurant. Priserne vil stadig være fanpriser op til kampene.

Overblikket:

Kl.17.30: FCN Fun Zone og FCN Baren åbner
Kl.18.00: Stadion Åbner
Kl.18.25: Spillerne starter opvarmning
Kl.18.55: Spillerne klar i spillertunnellen
Kl.19.00: Kickoff
Kl.19.45: 1.halvleg slutter
Kl.19.50: Pause underholdning
Kl.20.00: 2.halvleg starter
Kl.20.45: Autografzonen åbner mellem A og D-tribunen