U/17 til italiensk turnering i Påsken

Kategorier

Det handler om fortsat udvikling og klargøring af spillere, når FCN U/17 i morgen tager hul på forårssæsonen hjemme mod AGF

FC Nordsjælland U/17 leverede et flot efterår både spillemæssigt og med resultaterne i Ligaen, hvor holdet lige nu er nr. 2 med 28 point for 13 kampe. I morgen lørdag kl. 16.15 har FCN U/17 forårspremiere hjemme mod AGF, og cheftræner Kasper Kurland ser frem til et forår med masser af aktivitet:

– For U/17 handler det ikke så meget om resultater. Det drejer sig om udvikling og klargøring af spillere til U/19, og så vil vi også undervejs give chancen til spillere fra U/15 med henblik på næste sæsons U/17 mandskab.

– Vi vil prioritere både pokalturneringen og U/16 turneringen højt, så der kan blive kamptræning til hele truppen. Og så skal vi også i Påsken deltage i den italienske turnering Claudio Sassi Cup i Modena. Der er rigtig mange stærke hold med i den turnering, så vi får et spændende forår med mange kampe, siger Kasper Kurland.

Han og resten af teamet omkring  U/17 arbejder med en trup på 28 spillere, og efter en god optakt går det nu løs for alvor i U/17 ligaen hjemme mod AGF i morgen kl. 16.15.

Umiddelbart forinden kl. 14.00 møde FCN også AGF i U/19 Ligaen, og der er naturligvis gratis adgang til begge kampe i Farum Park, hvor der også er åbent i boderne under A-tribunen.