U/14 og U/15 på vellykket tur til Hamborg

Kategorier

På vejen mod Hamborg til kamp søndag var der lørdag stop i Esbjerg, hvor begge hold også var i kamp.

Efter en stille bustur lørdag til Esbjerg startede U/14 med at spille den første kamp. Efter en lidt skidt indsats i sidste weekend, startede U14 drengene som lyn og torden og en stor pauseføring. I anden halvleg stod Esbjerg lidt længere tilbage på banen, og det var andre metoder der skulle bruges. Hvilket ikke gik helt ligså godt, men alligevel var FCN drengene meget dominerende.

U/15 kampen blev spillet nogenlunde efter samme opskrift. Presset var ganske fint og skabte et hav af muligheder, der gav en sikker føring ved pausen. Anden halvleg var igen lidt for udisciplineret som i de seneste kampe, og der blev givet lidt for mange muligheder væk. Men alt i alt en god præstation, hvor hele truppens bredde blev udnyttet på fornemste vis.

Efter kampene i Esbjerg blev kursen sat mod Hamborg, hvor spillere, trænere og ledere overnattede på hotel.

Søndag morgen indledte U/14 drengene igen. Her spillede de en rigtig flot første halvleg mod et godt Hamborg hold. Modstanderne var rigtig dygtige i den indledende fase af spillet, og det tog lidt tid at finde ud af. Men skarpheden i felterne, samt tempoet i spillet havde tyskerne svært ved at følge med i. Anden halvleg var mere rodet, da Hamborg pressede lidt højere. Det lykkedes alligevel at lave 3 mål i anden halvleg og med 3 i første halvleg sluttede det, med en meget imponerende 6-0 sejr over Hamborg.

U/15 har haft for vane, at starte kampene rigtigt fint, det seneste stykke tid. Det gik dog ikke helt på samme måde i søndagens kamp mod Hamborg. Efter 2 minutter var drengene bagud 1-0 og selvom der blev domineret fint med bolden, manglede skrapheden på den sidste tredjedel af banen og med lidt vaklende forsvarspil var man bagud 2-0 ved pausen.

Efter en konstruktiv pause snak og med enkelte justeringer lykkedes det at få styr på modstanderens varierende pres. Samtidigt var drengenes eget pres meget aggressivt. Det resulterede i mange erobringer højt på banen. Der blev lavet 3 mål i anden halvleg og kampen sluttede 3-2 til drengene fra Farum. Et flot comeback som viser, at de er lavet af det rette stof.

U/15 træner Alexander Riget udtaler:

– Alt i alt har det været en rigtig god tur. Fodboldmæssigt regnede vi med, at kampene ville blive lidt tættere for U/14, men det er samtidigt et skulderklap til os selv, og det viser, vi gør noget rigtigt. Samtidigt var det fint, at se et par af U/14 drengene leverede gode præstationer på U/15 niveauet, som er næste skridt for drengene.

– Vores U/14 drenge viser en rigtigt fin udvikling både mentalt og taktisk. For U/15 vedkommende spiller vi en rigtig flot kamp om lørdagen mod Esbjerg, hvor der er rigtig god rytme i spillet, og alle mand viser deres kvaliteter. Det  handler om, at de skal få det til at glide som hold, for der er stor individuel kvalitet i gruppen. Kampen søndag var en rigtig fin U/15 kamp, som blev spillet i et meget højt tempo. Her viser drengene karakter som hold.

– Vi har gennemgående startet 2016 relativt fint med vores T+ hold, men vores helt store styrke er, at vi ikke stiller os tilfredse og hele tiden presser på og stiller større krav til drengene. Hvilket gælder både på og udenfor banen. Så alt i alt en god tur med mange fine momenter i spillet og en gruppe drenge, som er gode at rejse med, siger Alexander Riget.