U/12 til U/15 blev testet mod Malmø

Kategorier

FCN Akademi havde i weekenden fire lærerige kampe mod Malmø  i Farum Park

FCN akademi spillede i weekenden kampe mod Malmø på U/12, U/13, U/14 og U/15 niveau. Alle kampene blev spillet på Farum Park. Der var fra trænernes side fokus på opbygningen overfor svenskernes  4-4-2 system, samt evnen til at lægge det høje pres. Som et tegn på holdånden i klubben var der mange trænere og ledere tilstede på lægterne.

U/12 vandt med 5-1. Det var blot anden gang, at drengene spillede 11-mands fodbold og i forhold til første gang. så viste drengene en rigtig flot kollektiv indsats, hvor mange af de principper, som der bliver arbejdet med til dagligt, fungerede rigtigt fint.

Der var god struktur i spillet og positionerne blev fundet rigtigt fint. Derudover var der mange gode individuelle præstationer, men kollektivet var det mest imponerende på dagen. Med lidt mere effektivitet kunne sejren endda være blevet endnu større.

U/13 vandt med hele 9-0. Det høje pres overfor gæsternes noget vaklende opspil fungerede rigtigt fint, hvilket gav en række omstillinger, som blev udnyttet effektivt. De forreste spillere var en konstant trussel og der var mange fine individuelle præstationer. I forhold til sidste weekends kampe var der noget bedre ro med bolden, og effektiviteten var større. Der skal fortsat arbejdes på disciplinen, selvom man kommer foran med mange mål.

U14 vandt med 4-2. Selvom holdet spillede en rigtig fin første halvleg med god rytme i opspillet og en masse store chancer, så var holdet bagud 0-1 i pausen. Til trods for det lidt misvisende resultat ved pausen, var drengene rigtigt gode til, at holde hovedet koldt og blive ved med lægge tryk på modstanderen.

Dette resulterede i, at der blev produceret endnu flere chancer hvilket medførte, at der blev scoret 4 mål i anden halvleg. Drengene havde det lidt svært med Malmøs omstillinger, så der skal arbejdes lidt med sikringen og de hurtige reaktioner. Men alt i alt var det en rigtig god sejr, i en meget velspillet U/14 kamp.

U/15 vandt med 5-0. Inden kampen var der fokus på det høje pres, samt spilvendinger. Drengene er efterhånden gode til, at komme godt ud til kampene, og kampen mod Malmø var ingen undtagelse. Spillet foregik primært med bolden på FCN fødder, og der blev skabt masser af chancer, hvilket resulterede i en 2-0 føring ved pausen, hvor særligt det aggressive pres fungerede rigtigt fint.

2. halvleg var noget mere udisciplineret, hvor aftalerne begyndte at glippe en smule, og boldomgangen blev for langsom og for direkte. Men alt i alt en fin præstation af drengene, som resultatmæssigt er startet 2016 meget imponerende.

T+ træner Kenneth Rasmussen udtaler:

– På trods af, at vi kun er i starten af februar, synes jeg, at vi allerede rammer et højt niveau. Spillemæssigt ser det fornuftigt ud, selvom der endnu er mange detaljer, som skal finjusteres. Jeg hæfter mig særligt ved, at vi i de første kampe i det nye år har været dygtige til at lave mål.

– Der skal lyde en stor ros til spillerne, som har fulgt den fysiske stabs programmer fint. Vi har efterhånden udviklet en god vindermentalitet i vores T+ gruppe og en målscorer på 22-3 over 4 kampe mod en skandinavisk topklub viser, at vi er på rette spor.