Super tilbud sparker foråret igang

Kategorier

FCN møder FC Midtjylland og FCK i de to første hjemmekampe, og begge pragtkampe serveres nu i én pakke.

MAKE IT A DOUBLE!

Mestrene fra FC Midtjylland og vicemestrene fra FCK bliver de første forårsgæster i Farum Park, og FC Nordsjælland tilbyder nu billet til begge kampe til en meget fordelagtig pris. Voksne kan opleve begge pragtkampe for kun 150 kr. og børn for kun 75 kr.

Det bliver en helt fantastisk forårsstart, for både FCK og FCM bejler jo i år til mesterskabet. Og for FC Nordsjælland er foråret starten på et helt nyt og spændende projekt med Kasper Hjulmand tilbage ved roret som cheftræner. Det bliver også et gensyn med Tobias Mikkelsen, én af heltene fra guldsæsonen. Et forår som skal angribes fra start til slut.

Forårspremieren på hjemmebane mod FC Midtjylland spilles mandag 7. marts kl. 19.00, og FCK kommer på besøg søndag 20. marts kl. 16.00.

Sådan udnytter du det gode billettilbud

Billetten købes via fcn.dk, og når du har købt din billet, gælder den til BEGGE kampe. Du vil således kun modtage én billet ved køb, men den vil være gyldig til begge opgør, så du kan medbringe den samme billet til begge kampe, eller printe din billet to gange.

Gå straks ind på fcn.dk og udnyt det gode tilbud online  HER

Speciel billetinfo omkring kampen mod FCK Billetinfo_FCK