Dhaflaoui i målhumør for reserveholdet

Kategorier

FC Nordsjællands reserver vandt i dagens træningskamp med 3-1 over FC Fredericia fra 1. division på to mål af Souheib Dhaflaoui og et af Godsway.

FCN-reserverne leverede en fin indsats og sejrede fortjent 3-1 i en kamp med højt tempo. Der blev spillet iderigt angrebsspil med kvikke pasninger, og især Souheib Dhaflaoui havde en dag, hvor næsten det hele lykkedes. Han stod for to pragtmål og oplæg til den tredje træffer, som Godsway sendte i kassen.

Faktisk var alle fire mål med FCN-signatur, for Fredericias udligning til 1-1 i starten af 2. halvleg blev sat ind af Mathias Hebo, der netop er skiftet fra FCN til den jyske 1. divisionsklub.

FCN satte sig på spillet fra første fløjt og burde være kommet foran midt i 1. halvleg, da Christian “TK” Køhler blev spillet fri i dybden og flot trak forbi keeperen, men så mistede “TK” lige så meget balance, at han ikke fik prikket bolden i det tomme mål. Derfor måtte FCN før pausen nøjes med den scoring Souheib Dhaflaoui satte ind fra spids vinkel efter bandespil med “TK”.

Efter Mathias Hebos udligning kort efter pausen satte FCN igen tryk på, og det gav flere scoringsmuligheder, men først efter en lille time kom FCN igen foran. Godsway Donyoh scorede med et velplaceret og behersket skud på det perfekte oplæg fra Souheib Dhaflaoui, der havde driblet sig fri ved baglinjen.

I det 73. satte Souheib Dhaflaoui selv trumf på med en flot scoring til 3-1 på langskud efter en solotur med bolden. Resten af kampen blev temmelig rodet, fordi FCN’s ellers så solide defensiv mistede lidt af sikkerheden. Det manglende fokus kostede et par løse chancer til Fredericia, men “Alex” Runarsson i målet var ikke til at passere, så det blev ved 3-1.

Det var en glad Souheib Dhaflaoui, der modtog ros for indsatsen bagefter:

– Det er altid dejligt at mærke, at man har spillet godt. Og også super at få scoret to mål og lavet en assist til min afrikanske ven, lyder det fra Souheib.

Assistentræner Otto Addo havde også det helt store smil på:

– Vi kan kun være tilfredse med indsatsen. Det var en god kamp og det spil, som vi så gerne vil spille. De første 75 minutter var rigtig gode, og det var kun i det sidste kvarter, at vi manglede lidt koncentration og gav chancer væk.

Træningskamp i Farum Park:
FCN-Fredericia 3-1 (1-0)
Mål: 39. minut 1-0 Souheib Dhaflaoui. 50. minut 1-1 Mathias Hebo. 59. minut 2-1 Godsway Donyoh. 73. minut 3-1 Souheib Dhaflaoui.
FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
“Alex” Runarsson
Johannes Ritter, Victor Tranberg, Andreas Skovgaard (83. minut Emil Damgaard), Nicklas Mourtitsen.
Christian “TK” Køhler, Mathias Jensen (ind i 60. minut Daniel Skov), Lucas Haren (ind i 60. minut Victor Nelsson)
Souheib Dhaflaoui, Godsway Donyoh, Adnan Mohammad (ind i 46. minut Jacob Johansson).