Reserverne spiller træningskamp i dag

Kategorier

FC Nordsjællands reservehold møder i dag kl. 13.00 FC Fredericia hjemme i Farum Park i en træningskamp

FCN er i foråret med i Reserveholdsturneringens medaljeslutspil, men disse kampe starter først midt i marts, og derfor har FCN i dag arrangeret en træningskamp for reserverne mod FC Fredericia fra 1. division kl. 13.00 hjemme i Farum Park.

Der bliver således også kamptid til alle de spillere fra Superligatruppen, der ikke var med mod Viborg i går eller først kom på banen i 2. halvleg. Dagens reservehold bliver suppleret med spillere fra U/19 og truppen til kampen mod Fredericia ser således ud:

16 “Alex” Runarsson
28 Peter Vindahl Jensen
17 Andreas Skovgaard
20 Nicklas Mouritsen
21 Johannes Ritter
23 Mathias Jensen
24 Christian “TK” Køhler
25 Adnan Mohammad
27 Souheib Dhaflaoui
31 Godsway Donyoh
32 Viktor Tranberg
Emil Damgaard U/19
Victor Nelsson U/19
Lucas Haren U/19
Daniel Skov U/19
Jacob Johansson U/19