Mtiliga misser starten på foråret

Kategorier

Patrick Mtiliga har forlænget kontrakten indtil slutningen af 2017.

Foto: Getty Images

Patrick Mtiliga måtte udgå af lørdagens interne kamp med en skade i anklen, og de efterfølgende scanninger har desværre vist at venstrebacken skal bruge de næste 4 uger på krykker, og derefter venter en genoptrænings periode såfremt at skaden er helet rigtigt i anklen.

Det er en bruskskade i anklen, som holder FCN-anføreren ude af en del af foråret, tiden vil vise hvornår anføreren er tilbage.

– Det kan ikke være mere ærgerligt. Jeg havde en super motivation for at være en del af det nye projekt. Jeg støder til træningslejren i Tyrkiet, og skal selvfølgelig være med til at hjælpe drengene så godt jeg kan udenfor banen, så vi er helt klar til at angribe forårets kampe. Og jeg skal bare tilbage så hurtigt som muligt, fortæller Mtiliga.

FCN-truppen sætter torsdag morgen tidligt kursen mod Tyrkiet, hvor holdet skal være på træningslejr i 11 dage.