Mange fordele til sæsonkortholdere

Kategorier

Foto: rieneuchs.dk

FC Nordsjællands sæsonkortholdere har her i foråret en hel række spændende tilbud: Deltagelse i tipskonkurrence med store præmier, biograftur, orienteringsaften og udebanetur

Hvis du ikke allerede er sæsonkortholder i FC Nordsjælland, kan du stadig gribe chancen og nå at få alle fordelene ved at købe et halvårssæsonkort gældende foråret 2016. Et halvårssæsonkort kan købes via linket HER

Prisen er 599 kr. for voksne (75 kr. pr. kamp) og 299 kr. for børn (37 kr. pr. kamp).

Hvis du er hurtig, kan du være med fra start i den tipskonkurrence, alle sæsonkortholdere er inviteret til at deltage i. Den gælder alle 15 forårskampe, altså både kampene ude og hjemme. Sæsonkortholderne bliver stillet spørgsmål omkring hver enkelt kamp, og når forårssæsonen er slut vil der være fede præmier til de dygtigste tippere.

Den konkurrence starter altså allerede i forbindelse med FC Nordsjællands forårspremiere i Viborg søndag kl. 13.00. Alle nuværende sæsonkortholdere har allerede modtaget information om den spændende konkurrence, og nye vil få tilbuddet på mail straks efter køb af forårssæsonkort.

Næste arrangement kommer allerede torsdag 3. marts kl. 19.00, hvor alle sæsonkortholdere inviteres til en orienteringsaften i Tiger Lounge med den sportslige ledelse i FCN. Bl.a. vil cheftræner Kasper Hjulmand og de to sportschefer Carsten V. Jensen og Jan Laursen være til stede.

Her kan alle få et indblik i, hvad der foregår bag kulisserne i en klub i rivende udvikling og alle mulighederne i det nye fællesskab med Right to Dream akademiet i Ghana. Der bliver naturligvis lejlighed til at stille spørgsmål.

Onsdag 9. marts inviteres alle sæsonkortholdere på en tur i Birkerød Bio til filmen “Flaskepost fra P”. Det er FC Nordsjællands meget engagerede partner Arbejdernes Landsbank, der inviterer på biografturen sammen med FCN.

Søndag 13. marts spiller FCN i Odense mod OB kl. 13.00, og her inviteres sæsonkortholdere på gratis udebanetur, og de kan få ledsagere med for kun 150 kr. inklusiv fodboldbillet.

Der er altså en hel række fordele ved at være sæsonkortholder i FC Nordsjælland, og er du det ikke allerede, så benyt chancen. Kom med i kliken og få del i det hele.